Parahockey WFHC
woensdag 12 april 2023

Team & Gezelligheid

Binnen het Parahockeyteam gaat het om de gezelligheid, ook bij het spelen van wedstrijden. De variatie in het team is groot, autisme, ADHD, syndroom van down, en andere beperkingen zijn van harte welkom. We spelen ongeveer 10 wedstrijden per jaar en de rest van de zaterdagen wordt er getraind onder de enthousiaste leiding van diverse vrijwilligers uit de jeugd van de hockeyclub WFHC.

De leeftijd is niet belangrijk maar een beetje balgevoel wel. De jongste deelnemer van het Parahockeyteam was ooit 8 jaar en de oudste 55 jaar. Het team is gemengd en iedereen is welkom om mee te spelen. Elke zaterdag is er een training van 9.30 uur tot 20.30 uur en daarna gaan ze gezellig met elkaar nog wat drinken in de kantine van WFHC. Als er een wedstrijd is op zaterdag dan is er geen training die dag.

Het team is altijd op zoek naar versterking daarom zijn nieuwe leden van harte welkom. Lijkt het je leuk om een proefles te volgen (meestal 3, en bij twijfel mag je er nog een paar volgen). Als lid van WFHC krijg je een tenue en zelf mag je voor een goed humeur zorgen, erg belangrijk. Het maakt niet uit waar je woont, deze hockeyclub heeft leden in Enkhuizen, Hoorn, Middenbeemster en andere regio’s in West Friesland. Uitwedstrijden worden gezamenlijk ondernomen met een busje die het Parahockeyteam mag lenen.

Kom gewoon een keer kijken, wil je meer informatie mail dan naar parahockey@wfhc.nl

Reacties