Plasma Streaming kuur bij BodyFit Hoorn
donderdag 11 april 2019

De Jett Plasma Lift is het ultieme cosmetisch apparaat voor het professioneel behandelen van huidproblemen. De Plasma pen maakt gebruik van de nieuwste techniek genaamd Plasma streaming. Plasma is zeer effectief in het vervagen van rimpels en het opvullen van fijne lijntjes. Het verjongt en verstevigt de huid en werkt ontstekingsremmend. De behandelde zones krijgen zo een extra boost in stevigheid en volume. 


De korte behandelingen (1 zone) zijn geschikt voor de lippen en of kaaklijn maar kan ook rondom de ogen of het voorhoofd of nek ingezet worden. Daarnaast kan ook het hele gezicht eventueel met de hals erbij behandeld worden. “We bieden ook kuren aan, dit houdt in dat de klant tegen gereduceerd tarief 5 behandelingen boekt met een gratis nabehandeling na 3 maanden. De onderhoudsbehandelingen zijn dan ook een gereduceerd tarief. Op onze site staan de tarieven, los of in kuurverband, vermeld”.
Laat u informeren en kom voor een behandeling bij ons langs! Voor een afspraak kunt u ons bellen of mailen; 06-81241677, info@bodyfithoorn.nl. Of boek snel en simpel een afspraak via de website www.bodyfithoorn.nl. De Oude Veiling 20A, Zwaag. Tot ziens bij BodyFit Hoorn!

Reacties