Popkoor Pop4You
zaterdag 02 maart 2024

Pop4You is een meerstemmig koor, dat voornamelijk popsongs zingt. Opgericht in 2003 en sinds april 2018 onder leiding van dirigent John van der Schaaf. Het koor bestaat uit zo’n 40 enthousiaste zangers en zangeressen. De vaste pianist is Carin Wagenaar, daarnaast bestaat het combo uit Frank Ruiter op drums en Ton Boon op basgitaar.

In de afgelopen jaren is een indrukwekkend pop-repertoire opgebouwd vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw tot heden, van ballads tot rocknummers. De laatste tijd zingt Pop4You meer hedendaagse nummers, voornamelijk Engelstalig, maar ook een aantal Nederlandse. Kortom: voor elk wat wils! Een heerlijk optreden dus!

Kerk in Uitvoering is een initiatief van de Protestantse Kerk in Hoogkarspel. Elke tweede zondag van de maand (behalve in de zomermaanden) is er van 14.00 tot 15.00 uur muziek in de kerk! Iedere maand een andere muziekstijl, dus elke keer weer verrassend. Het draait tijdens de concerten van Kerk in Uitvoering uiteraard om de muziek, maar ook om ontmoeting, verbinding en bezinning.

U bent van harte welkom bij dit concert van Pop4You op zondag 10 maart. Locatie: Protestantse kerk, Raadhuisplein 24a in Hoogkarspel. De zaal gaat open om 13.30 uur. Er is beperkt plaats, dus kom op tijd! Vol is vol! De toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid op het Raadhuisplein.
Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld, daarvan kunnen wij weer mooie concerten voor u organiseren!

Reacties