Prins voor de Blockeniers
woensdag 23 november 2022

Naast de buurtverenigingen waren er natuurlijk ook de O.P.A’s en de E.H.B.O van de Blockeniers en velen anderen. Helaas was het voor prins Jut, adjudante Juul en de hofdames Manon en Lindsey een minder leuke avond want zij moest aftreden. En later zou blijken dat ze dat niet helemaal leuk vonden. De capen, steken en de scepter werden afgenomen en werd het decorum enorm bedankt voor een kort maar erg geslaagd carnaval.
Een leuke act werd op het podium gezet waarin een non op zoek was naar mensen die happy waren dit werd later ondersteund door een heel nonnenkoor. Die de Sister act O Happy Days zongen.

Uiteindelijk had de non wel in de gaten dat er mensen in de zaal waren die niet happy waren. Na een zoektocht kwam ze uit bij René van Santen en zijn vrouw Nel die aangaven helemaal niet Bloid te zijn omdat ze net afgetreden waren. Nadat ze wederom op het podium waren verschenen kwamen onder het masker de hofdames Manon en Lindsey vandaan. En stond daar het nieuwe decorum van de Blockeniers. Die nadat ze geïnstalleerd waren aangaven weer als prins Jut, adjudante Juul en de hofdames Manon en Lindsey voorgaan in het nieuwe carnavalsseizoen.

Leuk detail was dat onze huisfotograaf Sjoerd op het idee kwam om de nieuwe prinsen en prinses van zowel de Blockeniers als de buurtverenigingen vast te leggen op foto. Zo was er een mooi plaatje van prins Jut van de Blockeniers, prins Kukel de Feurste van het Masker, prinses Cithara van de Leste Stuyver en prins Turbo van Ospylac. Wat een uniek plaatje. Het carnavalsseizoen barste goed los het bleef nog lang heel gezellig.
Van links naar rechts op de foto prins Jut, prinses Cithara, prins Turbo en prins Kukel de Feurste.

Reacties