Rad van fortuin groot succes
zaterdag 05 juni 2021

Bij aankoop van minimaal € 25,- maakten klanten kans om het aankoopbedrag terug te winnen met een draai aan het “Mooie Rad van Fortuin”. Komt het rad op een winnend nummer, dan had je prijs. Klanten waren zeer enthousiast en velen hadden een prijs gewonnen, waaronder mevrouw Proost, zij won haar aankoopbedrag terug, mevrouw van Es-van de Bosch won 25% korting op een artikel naar keuze, de heer Bakker won een gratis Rituals shower foam, mevrouw Erkens won een luxe verzorgingset. Totaal zijn er 32 prijzen uitgedeeld. Houd deze krant in de gaten voor de volgende Rad van fortuinactie.

20 juni Vaderdag: 25% korting op geuren en geurensets:
Jouw papa is de leukste, liefste en mooiste! Zondag 20 juni is dé dag om jouw vader in het zonnetje te zetten. Laat jouw vader zien hoeveel hij voor je betekent en verras hem met een mooi cadeau. Bij MOOI Parfumerie ontvang je daarom nu 25% korting op luxe geuren en geursets* We hebben trouwens nog veel meer leuke cadeautips! Zien we je snel? Voorwaarden: de aanbiedingen zijn geldig van 31 mei tot en met 20 juni 2021, zolang de voorraad strekt. De korting is inclusief 10% klantenpas korting en niet geldig i.c.m. met andere (kortings)acties.

Lancaster Sun 30% korting
Naast bovengenoemde actie geeft Mooi van Verberne maar liefst 30% korting op het gehele Lancaster Sun assortiment. Lancaster Beauty, het premium merk voor huid- en zonverzorging, werd opgericht in Monaco in 1946. Lancaster beschermt de huid en laat haar stralen, 365 dagen per jaar, zodat jij je uniek, jeugdig en stralend voelt. Een legendarische glow, voor een ultieme vrouwelijkheid. Kom langs en maak kennis met deze mooie cosmetica voor in de zon.
Mooi parfumerie Verberne is gevestigd aan de Huesmolen 12 in Hoorn en zijn dagelijks geopend van 9:00-18:00 uur. Op maandag vanaf 13:00 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur.

Reacties