Rob Baltus nieuwe regiovoorzitter KHN Noord-Holland
zondag 11 maart 2018

Rob Baltus exploiteert Restaurant-Uitspanning De Nadorst in Blokker en werd gekozen als voorzitter in de regioraad KHN Noord-Holland. De Regioraad Noord-Holland bestuurt 24 KHN-afdelingen van Texel tot Zandvoort, van Diemen tot Medemblik met uitzondering van Amsterdam.

Rob Baltus: voorzitter met ambitie. Door zijn bestuurlijke ervaringen weet Rob als geen ander dat de horeca constant in beweging is en dat je er bij de overheid boven op moet zitten om de “dossiers”, waar nodig, bij te kunnen sturen. Volgens Rob is het de komende jaren noodzakelijk om de lijnen binnen de organisatie kort te houden en bestuurlijk een frisse koers te varen. Belangrijk zijn de lopende samenwerkingsverbanden met de kustbedrijven en de West-Friese KHN-afdelingen om gezamenlijk tot één visie te komen.

Ook het contact met de provincie, toeristische organisatie Holland Boven Amsterdam (HBA) en de lokale bestuurders dragen er toe bij dat de regio bruisend blijft voor lokale en regionale bezoekers. Op het gebied van onderwijs pleit hij voor een opleiding gastheer-entertainer. Horeca is vermaak en de mensen die er werken zijn de entertainers, dus draag zorg voor een goede opleiding op niveau welke aansluit bij de hedendaagse praktijk.

De uitbreiding van verschillende samenwerkingsverbanden in Noord-Holland staat boven aan het lijstje van Rob Baltus. “Alleen door samen te werken worden we sterker als horecabranche”. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.

Reacties