Spaans leren bij La Academia
zondag 21 februari 2021

Wanneer je Spaans spreekt kun je wereldwijd met ongeveer 500 miljoen mensen communiceren. Spaans is de tweede meest gebruikte taal op het gebied van internationale communicatie, internet en een officiële taal van de Verenigde Naties. En als je wilt reizen naar Spanje of Latijns-Amerika zal een beetje kennis van de Spaanse taal je een eind op weg helpen.

Spaans is spannend!
Op allerlei terreinen staan Spanjaarden aan de top. De Spaanse mode trotseert de crisis en de wereld kleedt zich Spaans met Zara, Mango, Bershka en Pull and Bear. Filmmakers als Almodóvar en Amenábar, acteurs als Penelope Cruz, Javier Bardem en Antonio Banderas en topkok Ferrán Adrià hebben wereldwijd erkenning gekregen. Op sportgebied is Spanje ook aanwezig door toptennissers als Rafael Nadal de basketballer Pau Gasol en wereldkampioen Formule 1 Fernando Alonso. Nieuwe Spaanstalige schrijvers als Javier Marías, Almudena Grandes en Fernando Aramburu voeren de internationale bestsellerlijst aan. "Internationale" woorden zoals guerrilla, siesta, macho, playa en parasol zijn Spaans.

¡Bienvenidos al mundo del español!
La Academia biedt een hoge kwaliteit, een ervaren betrouwbare, en bevoegde docent, een gezellige leslocatie, ludiek lesmateriaal, zodra het weer mag elke maand een Local Intercambio conversatie café, een studiereis naar Valladolid in 2021 en cursussen en conversatie voor beginners en verder gevorderden. Voor meer informatie en aanmelding: La Academia, mw. drs. Connie Dhauw. Tel.: 0228-321640. E-mail: cdhauw@laacademia.nl en op www.laacademia.nl of https://www.facebook.com/cursussenSpaans

Reacties