STIHL Testdag
zaterdag 06 april 2024

Op 13 april 2024 vindt de tweede internationale editie van de STIHL Testdag plaats. Maar liefst 270 STIHL dealers, verspreid over heel de BENELUX, stellen talrijke demomachines ter beschikking om klanten zelf te laten testen welke machine het beste bij hen past. Bovendien maak je kans op een STIHL robotmaaier ter waarde van € 1.999,-!

STIHL is synoniem voor superieure kwaliteit, kracht en innovatie. Dat kan je zelf ervaren op 13 april bij Breider Tuinmachines. Het ruime assortiment bevat voor ieder wat wils: van kettingzagen en grasmaaiers tot hakselaars en combisystemen. Keuzestress? Breng op 13 april een bezoek aan Breider Tuinmachines en test de STIHL power! Zo ervaar je zelf welke machine het beste bij jou past om jouw tuin in een handomdraai lente klaar te maken. Maak van deze kans gebruik en scan de QR code om kans te maken op een STIHL robotmaaier ter waarde van € 1.999,-!

Op de STIHL Testdag ontdek je het STIHL assortiment in een ontspannen sfeer: je kan zoveel machines testen als je wil zonder aankoopverplichting. Breider Tuinmachines maakt jou wegwijs in het aanbod en helpt je om knopen door te hakken, zagen of snijden. Bovendien geniet je van aantrekkelijke lentepromoties.

Breider Tuinmachines, Electronweg 14 in Hoorn, T. 0229- 218113, www.breidertuinmachines.nl

Reacties