Super lekker vlees voor een hele lage prijs
vrijdag 03 april 2020

U vindt hier altijd scherpe aanbiedingen en u krijgt een goede kwaliteit vlees. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan in evenwicht. 

Omdat de prijs voor het vlees zo scherp is vragen veel mensen zich af of dit ten koste gaat van de kwaliteit. ‘Daar hoeven de mensen zich geen zorgen over te maken hoor, door een uitstekend contact met mijn vast leveranciers kan ik kwalitatieve producten zoals lekkere entrecote, botermalse tournedos, ossenhaas biefstuk en Ierse ribeye voor een gunstige inkoopsprijs krijgen. Hierdoor kan de klant profiteren van een heerlijk stuk vlees voor een hele scherpe prijs’, vertelt Paul. 

Op donderdag, vrijdag en zaterdag staan er in de passage bij Paul van Dam ook diverse kraampjes met verse noten, heerlijke Noord-Hollandse kaas en ook een klein assortiment Franse/Italiaanse kaas voor een heerlijke kaasplank en vers gebakken brood en banket. Een compleet assortiment vooral voor de aankomende Paasdagen. 
De supermarkten draaien een top omzet in deze onzekere tijden, koop daarom uw vlees bij de slager, uw brood bij de bakker, groente bij de groenteboer, kaas bij de kaasboer en vis bij de visboer en de rest van uw boodschappen bij de supermarkt zodat de kleinere middenstander ook kan blijven bestaan na deze coronacrisis. 
In de passage is genoeg ruimte om 1,5 meter van elkaar vandaan te blijven, ook hier zijn de voorzorgsmaatregelen getroffen zoals de RIVM heeft aangegeven. 
Wilt u met Pasen lekker eten voor een scherpe prijs, kom dan langs bij Slagerij Paul van Dam. Paul, Jolanda en de supervriendelijke medewerkers staan voor u klaar! 
Slagerij Paul van Dam, Huesmolen 75A, Hoorn. T. 0229-233542 www.slagerijpaulvandam.nl

Reacties