'T Keetje in Kerstsferen
zaterdag 04 november 2023

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat zij meer doen dan alleen dat. Wekelijks wordt er werkfruit geleverd aan omliggende bedrijven en worden er snoeicursussen en rondleidingen over het bedrijf georganiseerd. Heeft u zelf iets te vieren, dan kunt u dat bij Fruitkwekerij ’T Keetje doen! Tevens kunt u in de verschillende seizoenen fruit komen plukken en worden er educatielessen aan basisscholen gegeven.

Ook voor het geven van een mooi cadeau- of beterschapspakket kunt u, zowel particulier als zakelijk, in de winkel terecht. Daar kunt u zelf leuke en lekkere (streek) producten bij elkaar zoeken van wijn/bier, cadeautjes, tot eigen gemaakte lekkernijen. De medewerkers maken er ter plekke een mooi pakket van. Maar u kunt ook alles uit handen laten nemen en vragen of er een mooi pakket voor u gemaakt kan worden.

Eén van de specialiteiten is het maken van kerstpakketten op maat. Vanaf september komt men hier al een beetje in de kerstsferen want dan is de kerstshowroom ingericht voor het uitzoeken van kerstpakketten. Er is een groot, uitgebreid assortiment in verschillende thema’s waarbij uzelf alles kan uitzoeken en combineren. Misschien heeft uzelf een thema of een onderwerp dat aansluit bij uw bedrijf en is dat het uitgangspunt waarmee men bij ’T Keetje aan de slag kan gaan. Kortom van fietstas, spelletjes of sokken tot eigengemaakte sappen, potten stoofperen en appelmoes; de keuze is reuze. Heeft u interesse dan kunt u hiervoor een afspraak maken met Ilse.

Dus wilt u iemand bedanken, feliciteren, verrassen of uw waardering laten zien? Laat het de medewerkers weten zodat u samen met hen die persoon/personen blij kunt maken!

Fruitkwekerij ’T Keetje, Kadijkweg 65a in Lutjebroek, T. 0228 - 562 894, info@hetkeetje.nl

Reacties