't Kerkhuis kleurt de herfst
dinsdag 09 oktober 2018

Er wacht u namelijk een fantastisch en kleurrijk programma. Naast een aantal heerlijke vertrouwde gezichten ontvangt het theater een aantal nieuwe en absoluut verrassende artiesten. Stuk voor stuk staan zij garant voor een avond of middag volop genieten. Met voorstellingen die de herfst naar binnen halen. Of deze nu in een klassiek jasje of met moderne saus overgoten worden. Zij u terugbrengen naar een halve eeuw geleden of de hedendaagse muziek aanspreken. In ’t Kerkhuys beleeft u ’t van dichtbij!

Wat biedt het komend seizoen? De maand oktober opent met Bella Cantara. Dit kwartet belooft u, net als alle voorgaande keren, een prachtig najaarsconcert. Licht klassiek, uitgevoerd door vier briljante stemmen en een grandioze pianist. Aanstaande zondag al te beluisteren. (Er zijn nog enige kaarten verkrijgbaar.) Verder in oktober, op de 20e, volgt Bunch of Barrels met muziek die de jaren ‘60 en ‘70 laat herleven, alsof 2018 nog ver in de toekomst ligt. The Flower Power floreert als nooit tevoren. De oktobermaand wordt afgesloten door Erwin Nyhoff, ooit één van de finalisten van The Voice. Met zijn cover ‘The River’ van Bruce Springsteen wist hij toen alle juryleden voor zich te winnen. Inmiddels heeft Erwin een wervelende carrière achter de rug, waarin muziek altijd de boventoon heeft gevoerd. Deze middag laat hij zich graag horen met zijn concert ‘The Prodigal Sun’. Te bezoeken op zondag 28 oktober en zeker een aanrader!

Dan volgt november, een maand die geen weekend voorbij laat gaan. Zo is op 3 november de band Marcel Kapteijn & The Raindogs van de partij. (Marcel was de zanger van het bekende nummer ‘You’ van Ten Sharp.) Met input van jaren muziekervaring is geen optreden van deze zanger hetzelfde. Op 4 november presenteert ’t Kerkhuys een nieuw concept: de eerste editie van LEF! zal dan plaatsvinden. Een middag waarop jong talent uit de gemeente Opmeer zichzelf uitdaagt op het zangpodium. Spanning, enthousiame en muzikaliteit voeren bij LEF! de boventoon. De kandidaten zullen u versteld doen staan van het talent dat zij in huis hebben. Een week later, op 10 november staan de Jam Sissies garant voor een swingende avond.

Deze dames weten hun optreden iedere keer tot een daverend muzikaal succes te brengen. Daarna volgt Voice Over. Een 3-mans formatie die geweldige klassiekers speelt en deze met haarfijne close-harmony ‘together’ brengt. Deze 3 heren sieren het podium op 24 november. De hekkensluiter van de maand is niemand minder dan (en ondertussen onze trouwe gast) Rob de Nijs. Samen met zijn band Pur Sang brengt hij zijn programma ‘Niet voor ’t laatst’. Op vrijdag de 30e te beluisteren.

U merkt ‘t, Muziektheater ’t Kerkhuys kleurt door deze fantastische lijst met de herfst mee! Want, of het nu regent, waait of het prachtige herfstzonnetje schijnt, onder de toren is het altijd speciaal!  U kunt voor de concerten reserveren via kerkhuys.nl. Ook het verdere programma is daar te vinden (met o.a. Iris Hond, Opmeers Vocaal Ensemble, Niels vd Gulik & Band). ’t Kerkhuys bevindt zich aan de Spanbroekerweg 37 te Spanbroek. Heel graag tot ziens! 

Reacties