Talententheater Hoorn
maandag 14 mei 2018

Zondag 27 mei organiseert het Talenten Theater in Hoorn een beweeglijke, ongedwongen maar vooral inspirerende proeflesmiddag. Tijdens deze middag kan iedereen vrijblijvend komen kennismaken met het nieuwe lesprogramma voor het komende seizoen.

Daarnaast zijn docenten en leerlingen aanwezig om vragen te beantwoorden. De proeflesmiddag wordt gehouden in het eigen pand aan de Weeshuistuin 1, op de hoek van de Korte Achterstraat en Gedempte Turfhaven in het centrum van Hoorn. Het begint voor 8-18 jarigen allemaal vanaf 11.30 uur, ontvangst vanaf 11.15 uur. Voor 5 -7 jarigen vanaf 13.45 uur, ontvangst vanaf 13.35 uur. Meer informatie: www.talententheater.nl

De zaal is gepoetst en de vakdocenten staan klaar. Het Talenten Theater Hoorn zet zondag 27 mei haar deuren wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten over de vele theaterlessen die hier worden aangeboden. Passie, plezier en enthousiasme, daar draait het hier om. Want wie zich goed en veilig voelt, leert het best.

De professionele vakdocenten geven theater lessen in de vakken dans, spel en zang. Je zit één middag of avond in de week bij ons op school. Bij het vak dans leer je naast een heleboel basispassen, technieken en verschillende muziekstijlen, vooral ook je eigen lijf kennen en de mogelijkheden daarvan. Maar vooral: dat je ervan geniet.

Spelen/acteren doen mensen al zolang de wereld bestaat. Je leert je emoties te voelen en te herkennen, en de emoties van anderen. Je mag zelf meedenken over personages, locaties en wat er gebeurt in het verhaal.Zingen gaat vooral over samenwerken. Het verbindt een groep door samen te zingen en meerstemmig een lied te performen. Bij zang leer je vooral ook je eigen geluid te ontdekken en te maken; hoe klinkt jouw stem en ken je de mogelijkheden ervan? 

Aan Chantal Trigallez, directeur van het Talenten Theater de vraag wat haar school anders maakt. 
‘Binnen het Talenten Theater staat de ontwikkeling van het zelfvertrouwen, de talenten en de creativiteit van onze leerlingen centraal. Het gaat bij ons over zelf bedenken, je verbeeldingskracht gebruiken en zelf leren creëren.’

Tijdens het theaterschooljaar wordt er les gegeven voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en er is een vervolgopleiding vanaf 18+ genaamd Talent Gaat Verder. Daarnaast zijn er ook speciale workshops zoals theaterdans voor jongeren en theater voor volwassenen vanaf 25 jaar.

Geef je op via onze website www.talententheater.nl, kies voor aanmelden voor een proefles op de informatiepagina. Na aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een proefles op 27 mei.
Heb je andere vragen? Ga naar info@talententheater.nl

Reacties