Terug naar huis
vrijdag 28 juni 2024

Voor dit album is de zangeres teruggegaan naar haar eigen roots en de dingen die haar hebben gevormd. Christie vertelt: “Terug naar huis’ is een lied waar velen zich in zullen herkennen. Terugfietsen van school naar huis, naar de plek waar je bent opgegroeid en je op eigen benen leerde te staan. Een lied met een positieve sfeer, een upbeat popsong die een heerlijk begin is van de zomer. En tevens bevat het lied de diepere laag: in hoeverre is het verleden van invloed op jou vandaag?”

Eerder bracht de zangeres de albums ‘Onze Verhalen’ (2022) en ‘Ontdekkingstocht’ (2019) uit en diverse singles. Voor haar album ‘Onze Verhalen’ ontving ze lovende recensies van o.a. Nieuweplaat.nl, 3voor12NH, en Vakblad Muziekwereld.

Christie schrijft voornamelijk Nederlandstalig en werkt graag samen met diverse muzikanten. Zo zocht dit keer de samenwerking met Ernst van Dusseldorp. Daar nam ze diverse liedjes op met haar band in zijn opnamestudio The Flagship Studio in Wijdenes. ‘Terug naar huis’ is vanaf 12 juli te beluisteren op de bekende digitale platformen.

Foto: Hugo Miedema

Reacties