The Backstage Comedy Tour in Schouwburg Het Park
maandag 14 mei 2018

Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. U komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat u weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour is op woensdag 9 mei in première gegaan. Nu volgt een tournee langs de Nederlandse theaters en is de show te zien in op vrijdag 18 mei in Schouwburg Het Park in Hoorn. Artiesten als Javier Guzman, Thijs van de Meeberg, Victor Luis van Es, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen op 18 mei mee in deze productie. Kaarten reserveren kan via www.hetpark.nl 

Reacties