The Best ABBA Tribute
zaterdag 14 september 2024

Zanger Bouke Scholten, die de vrijdagavond van muziekfestival Grootebroek Gaat Los zou afsluiten, ligt voorlopig in het ziekenhuis. Uit recent onderzoek blijkt dat hij lijdt aan een buikvliesontsteking, veroorzaakt door een deels geperforeerde darm. De zanger zal nog minstens twee maanden moeten revalideren.

„Dit is ontzettend vervelend voor Bouke en we wensen hem een spoedig herstel,” aldus de organisatie van het festival. „Gelukkig hebben we net op tijd nog een waardige vervanger kunnen vinden voor onze bezoekers.” De organisatie kondigde aan dat door het uitvallen van een optreden in het buitenland, The Best Abba Tribute op het laatste moment nog kon worden gestrikt.
“Deze band is zowel door de binnenlandse als buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste Abba-tributebands ter wereld. Ze zullen vrijdag van 23.00 tot 24.00 uur dan ook zorgen voor een spetterend afsluitend optreden”

Tickets en programma
Beide dagen van het festival zijn bijna uitverkocht. “Dus mocht je nog willen komen feesten, koop dan snel een van de laatste tickets op grootebroekgaatlos.nl”. Op vrijdag 20 september ‘gaat Grootebroek Los’ om 17.30 uur. De optredens van Valentine’s Tribute to Queen, Brucifies (Bruce Springsteen Tributeband), Thieves Rock Coverband, DJ Jesper en tot slot The Best ABBA Tribute band duren tot 00.00 uur.
Op zaterdag 21 september wordt er al om 13.30 uur gestart. Grootebroek Gaat Los verwelkomt dan tot 00.00 uur Rowwen Hèze, Nielson met band, Drukwerk, John West, Pater Moeskroen, Henk Wijngaard, René Karst, Pascal Redeker, Over de Dijk en DJ Michael Mazee. Voor beide dagen geldt een leeftijdsgrens van 16+.

Standaard tickets: Vrijdag € 20,-, Zaterdag € 27,50 (excl. €1,75 servicekosten).

Reacties