Theo Maassen en de grootste musicalsterren in Het Park
vrijdag 12 oktober 2018

Pia Douwes, Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker, Stanley Burleson en Freek Bartels, komen naar Het Park. De twee succesvolle shows zijn nieuw bijgeboekt voor het huidige seizoen. Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar maar wees er snel bij want vol is vol!

Na 16 jaar terug in Het Park. De afgelopen jaren speelde Theo Maassen alleen in de grootste zalen van Nederland. Dit seizoen doet hij naar eigen zeggen ook de ‘kleinere zalen’ weer aan (Het Park heeft 927 plaatsen). “Theo Maassen is één van de topcabaretiers van Nederland. Geweldig dat we hem na 16 jaar weer in ons theater mogen verwelkomen,” aldus directeur Roel Vente.

Best of Broadway. ‘The Phantom of the Opera', 'Les Misérables', 'Wicked', 'Chicago': het is slechts een greep uit de beroemde shows van Broadway. Deze avond brengen de grootste musicalsterren van Nederland samen met een liveband de mooiste nummers uit deze musicals ten gehore.

Roel Vente: “Pia Douwes en Willemijn Verkaik hebben op Broadway gestaan, dat is natuurlijk extra bijzonder. Celinde Schoenmaker schitterde op Westend en ook Stanley en Freek behoren tot de top van de Nederlandse musicalwereld. Ze vormen een topcast die, naast de bekende nummers ook minder bekende maar prachtige musicalparels van Broadway ten gehore brengen. Dit is een echte must-see voor iedere musicalliefhebber in West-Friesland.”

Tipje van de sluier. “Hoewel we het overgrote deel van de programmering in mei via de seizoensbrochure en de website bekend maken, boeken we ook tijdens het seizoen nieuwe shows bij. Ik kan alvast verklappen dat er volgende week nóg een populaire show in de verkoop gaat. Houdt onze website en Social Media dus goed in de gaten,” vertelt Vente. 

Een mooi theaterseizoen. Ook voor andere shows in het nieuwe theaterseizoen, zijn nog volop kaarten beschikbaar. “Nu de herfst begonnen is, nodigen we iedereen uit de warmte van het theater op te zoeken. Of je nu houdt van een avond lekker lachen met vrienden, een mooi toneelstuk of swingen bij een theaterconcert, we bieden voor iedereen een gezellige avond!” Kaarten voor Theo Maasen, ‘Best of Broadway’ en alle andere shows in het nieuwe seizoen kunnen besteld worden via www.hetpark.nl 

Reacties