Toch carnaval bij de Blockeniers
zaterdag 20 februari 2021

Begonnen werd vrijdag voor het carnavalsweekend om alle mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken en gewoon aan mensen die het verdienden een bosje tulpen met een kaartje te bezorgen. Wat enorm werd gewaardeerd door de inwoners van Blokker.


Zaterdag stond er een uitdaging op het programma want er zou livestream carnaval gevierd worden. Samen met carnavalsvereniging de Leste Stuyver uit Westwoud werd in de middag een kinderbingo gepresenteerd. Wat werd dit een leuke middag, de live band Thats For U, maakte er voor de kids een echt feest van. De bingo was er spannend en natuurlijk waren er leuke prijzen te verdienen. Ook waren er prijzen voor het leukste Tik TOK filmpje en de leukst verklede kinderen. Foto’s hiervan konden ook weer digitaal doorgestuurd worden waarna de jury hier een keuze uit maakte. De presentatie was in handen van Barry Jonker die dit samen deed met de prinses van de Leste Stuyver Terry Steneker.
De prijzen werden door prins Skik van de Blockeniers samen met zijn gevolg gelijk thuis gebracht bij de kinderen. Wat enorm werd gewaardeerd.
In de avond was er livestream carnaval dit met een swingo raad van fortuin en diverse leuke filmpjes. De leukst versierde huiskamer werd gekozen en de sfeer werd erin gebracht door DJ Edje en zanger Brian Stricker. Wat een leuke sfeer ontstond er, en wat een leuke reacties kwamen er binnen. Niet het echte carnaval maar wel de sfeer daarvan en daar deden deze twee verenigingen het voor. Dit alles vanuit studio café de Harmonie Oosterblokker.

Wat mooi dat twee verenigingen dit samen op pakten compliment voor carnavalsvereniging de Leste Stuyver en de Blockeniers.

Reacties