Training Grip op werktijd
vrijdag 14 februari 2020

In deze training van drie avonden komen alle timemanagement onderwerpen aan bod. De training vindt plaats in Hoorn en wordt gegeven door ervaren trainer Barbara Aalpol van trainingsbureau Balance Your Word. De tips om ongestoord te werken komen uit het door haar zelf geschreven boek “Om gestoord van te worden”, dat bij deze training is inbegrepen. 

In deze praktische training krijg je handvatten en kennis om slim om te gaan met je werktijd. Dat doel bereik je door slim timemanagement: een reële planning maken en prioriteiten stellen. Maar zelfs als je dat onder de knie hebt, is het in de praktijk nog lastig om focus op je werk te houden. Stop met multitasken, beheer(s) je e-mail en social media en pak je rust! Laat je niet gek maken en stel grenzen, “Stick To your Own Plan”en zeg STOP! 
Na afloop van de training heb je grip op je werklast en geef je zelf sturing aan de indeling van jouw werktijd. Je werkt effectiever en haalt deadlines. Ook kan je beter omgaan met verstoringen van je oorspronkelijke planning. Door deze training verlaagt de werkdruk. Je werkt vanuit rust en overzicht en daardoor met meer plezier. 

Informatie training Grip op werktijd

Trainingsdagen: 4, 11 en 25 maart 2020. Tijdstip: 19.00 uur – 21.45 uur. Locatie: Grand Café Turf in Hoorn. Prijs totale training: € 299,-. Inclusief lesmateriaal en het boek “Om gestoord van te worden”. 
Alle informatie is te vinden op https://www.balanceyourwork.nl/trainingen/grip-op-werktijd
Hier kan je je ook inschrijven.

Reacties