Tuinfair Midwoud in het Pinksterweekend
vrijdag 31 mei 2019

De organisatie maakt er samen met de honderden standhouders weer een fantastisch evenement van. Het is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt. Het programma is gevuld met muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, professionele horeca, (kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en de leukste geschenkartikelen.

Voor kinderen zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten.
Maroeska Metz geeft in Midwoud op zaterdag 8 juni tussen 10.00 en 13.00 uur een kook- en bakdemonstratie. Op zondag 9 juni en maandag 10 juni staat ze de hele dag van 10.00 tot 18.00 uur in de keuken en serveert de heerlijkste exotische hapjes en taart. Tijdens de Tuinfair is Maroeska’s kookboek ‘Hoe Dan?!’ verkrijgbaar voor een speciale Midwoud-actieprijs. Met plezier signeert ze het boek met een persoonlijke boodschap.

Adres: Tuinfair Midwoud, Tripkouw 2, Midwoud (Openingstijden: 10.00-18.00 uur). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Prijs: volwassenen 5,- euro p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis. 

Reacties