Uw verleden komt tot leven
dinsdag 29 december 2020

Maar ja Corona... en toen kwam het digitaliseren op mijn pad via een collega van mijn vader. Ik wilde daar graag instappen omdat ik de tijd had. Zij hielpen mij met hun kennis van filmapparatuur en het digitaliseren van films, foto’s, dia’s en audio.

Ik ben begonnen met het materiaal uit m’n eigen jeugd, daarna voor enthousiaste vrienden en kennissen materiaal overgezet. Het werd al gauw steeds drukker. Op het kantoor van m’n vader was een bureau over en kon ik het groter gaan aanpakken omdat ik zag dat er grote behoefte aan was. Mensen zijn blij hun dierbare materiaal in vertrouwde lokale handen te geven. Vooral in deze lastige tijd waarin er weinig kan, vinden we het leuk de oude beelden en herinneringen te laten herleven. Wij hebben alle apparatuur staan en kunnen eigenlijk alles digitaliseren.

Vanwege de Corona beperkingen, kunnen we uw oude materiaal nu als extra service bij u komen ophalen in de gemeente Hoorn. Dus heeft u nog oude films, videobanden enz. op zolder liggen, bel me op (0229-801970) of stuur een mailtje naar klantenservice@luuksmedia.nl En ik laat uw verleden weer tot leven komen !!

Groet Iris Verburg

Luuks Media, Atoomweg 2 in Hoorn. T. 0229-801970. www.luuksmedia.nl

Reacties