Van festivalterrein tot oldtimers
vrijdag 10 mei 2024

Bezoekers maken letterlijk kilometers langs de geschiedenis én de toekomst van het familiebedrijf. Er is een festivalterrein met livemuziek, een unieke act en de jongste bezoekers kunnen een bijzonder parcours afleggen op het verkeersplein.

“Wat we in petto hebben? Meer dan genoeg om een breed publiek te verrassen!”, vertelt Kim van Straalen enthousiast. “Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: de open dag begint met een bijzondere rondleiding langs ons wagenpark, door het warehouse en vervolgens langs de oldtimers. Je maakt zo heel wat kilometers door ons bedrijf en eindigt bij het VSDV-festivalterrein.”

Festivalterrein
Daar barst het feest los! Op het festivalterrein is van alles te zien en te beleven met een VSDV-tintje. De uren tussen 10.00 en 14.00 uur zijn gevuld door een vol programma met (live)muziek, een unieke act en verschillende activiteiten. “Speciaal voor onze kleinste fans is er een verkeersplein”, vertelt Kim. “De jongste truckers kunnen daar een bijzonder parcours afleggen. Onderweg komen ze van alles tegen en wie weet bemachtigen ze aan het einde van de rit hun unieke VSDV-rijbewijs.”

Van VSDV naar SVZ
De open dag markeert daarnaast een grote mijlpaal in de geschiedenis van VSDV. Afgelopen dinsdag kondigden transportbedrijven VSDV en Zandbergen Transport hun fusie* tot SVZ Transport aan. Deze gezamenlijke stap voorwaarts richting een veelbelovende toekomst gaat ook tijdens de open dag niet onopgemerkt voorbij.
*Een voornemen tot fusie onder voorbehoud van goedkeuring door ACM.

Meld u aan!
De open dag van VSDV is op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Het evenement vindt plaats op de hoofdvestiging van VSDV aan de Marowijne 2 in Zwaag. Wilt u erbij zijn? Meldt u dan even aan, zodat de organisatie met alle bezoekers rekening kan houden. Aanmelden via: www.vsdv.nl/opendag.

Reacties