Van Meurs naaimachines gaat verhuizen
zondag 11 maart 2018

Vorig jaar vierde Van Meurs haar zeventig jarig jubileum. En als het aan Patrick Pronk ligt komen daar nog een flink aantal jaren bij. ‘Het heeft vooral met de logistiek te maken. Zo is parkeren in de Brik gratis. Daarnaast heb door de korte aanvoerlijnen nauwelijks nog opslag nodig.

En voor het repareren en onderhouden van de naaimachines heb ik ook geen groot kantoor nodig. Met deze stap ziet de toekomst er beter uit, ook waar het de continuïteit naar de klanten toe betreft. Voor de klanten verandert er verder niets. Grote merknamen als Anker, Pfaff, Brother, Husqvarna, Singer en Lewenstein blijft Van Meurs gewoon verkopen. En niet alleen naaimachines, ook Lock- en borduur machines kunt u aan de Brik vinden. ‘Zelfs het telefoonnummer en het e-mailadres blijven dezelfde,’ aldus Patrick.

Nog tot eind maart is er een stevige uitverkoop in de winkel aan het Kleine Noord. Een unieke kans om tegen scherp gereduceerde prijzen een top naai-, of Lock machine te bemachtigen. Voor alle aanbiedingen geldt echter op = weg. Kom daarom snel langs bij Van Meurs Naaimachines aan het Kleine Noord 27 in Hoorn tel. 0229-214414, zie ook www.vanmeursnaaimachines.nl  

Reacties