Verhuizing Mooi parfumerie Verberne
zondag 08 september 2019

De opening van de nieuwe winkel staat gepland op zaterdag 28 september 2019. De Mooi parfumerie werd in 2010 geopend als combinatiewinkel met een DA drogisterij. In maart dit jaar is de DA drogisterij samengegaan met de Etos in het winkelcentrum en sinds die tijd draait de winkel op eigen kracht. “Deze verhuizing is onderdeel van het nieuwe plan voor dit gedeelte van het winkelcentrum, waar ook destijds Intersport gevestigd was en tevens hadden wij de wens om centraal in het winkelcentrum te gaan zitten. Daar is meer winkelend publiek. Nu komen wij tegenover onze Etos en zo hopen wij elkaar te kunnen versterken”, aldus Peter Verberne. 

Volgens Karin, de zus van Peter worden ze de Mooi-makers van West-Friesland. “De winkel wordt volledig vernieuwd, waarbij onze “Beautyschool”-tafel centraal in de winkel wordt geplaatst. Aan deze tafel zullen wij onze zogenaamde Beautyschools geven, waarbij we groepen van maximaal zes personen les kunnen geven in het gebruik van parfums, luxe huidverzorgings- of make-upproducten. Daaraan gekoppeld komt een koffietafel waaraan klanten een kop koffie kunnen drinken en hun nagels kunnen laten lakken. Verder zetten we in op allerlei behandelingen die wij in de winkel kunnen uitvoeren, zoals make-upbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen en mini-facials (kleine schoonheidsbehandelingen).”Onze belangrijkste merken krijgen de beste plek. Chanel wordt uitgebreid met een 3,5 meter breed shop-in-shopconcept en ook Rituals krijgt een prominente plek.

De schoonheidssalon verhuist niet mee naar de nieuwe winkel. “Helaas hebben wij moeten besluiten om de salon niet voort te zetten in de nieuwe winkel. De winkelruimte wilden we optimaal benutten en de nieuwe Beautyschool nam een behoorlijke ruimte in beslag. Wij willen eigenlijk de schoonheidssalon een beetje naar de winkel halen. Daar staan immers de artikelen die klanten kunnen testen en opbrengen”, aldus Karin.

Mooi Parfumerie Verberne is nog open tot en met woensdag 18 september 2019. Tot die tijd hebben zij een geweldige actie: 40% korting op elk 2e product* (lees de voorwaarden in de winkel). Daarna is iedereen welkom op de nieuwe locatie op Huesmolen 12 per 28 september 2019.

Reacties