Vrolijke familievoorstelling
zondag 10 maart 2019

Dat kan op zondag 17 maart in Theater Het Pakhuis. Postiljon Theater Producties speelt die middag het programma ‘Op reis’, over een gezin dat een dagje naar het pretpark gaat. Aanvang 15.00 uur, entree 6 euro.

‘Op reis’ is een sprookje dat wordt gespeeld en gezongen. Het gaat over Petra en Paul die met hun vader en moeder een dagje in het pretpark zijn. In het sprookjesbos maken ze kennis met de fee Majola. Die heeft een probleem: de Boze Baai heeft al haar toverdrank opgedronken! De kinderen willen Majola helpen door boodschappen voor haar te doen. Daarvoor reizen ze door allerlei bijzondere landen, waar ze kennismaken met merkwaardige bewoners. Op hun reis worden ze steeds achtervolgd door de Boze Baai. Die is op jacht naar het toverdoosje dat Petra en Paul hebben gekregen van Majola.

Krijgt hij het te pakken of niet? Schminken en versieren. Na de voorstelling kunnen kinderen hun eigen toverdoosje versieren. Ook kunnen ze zich feestelijk laten schminken. Of je nu komt kijken of zelf op onze de vloer wilt staan, Theater Het Pakhuis maakt je graag een podiumervaring rijker! Voor het complete programma, kijk op www.pakhuishoorn.nl 

Reacties