Warm en Droog tennisles
zaterdag 06 oktober 2018

Bij ALL-IN starten nieuwe cursussen speciaal voor pure beginners. In de winter uiteraard op een binnenbaan. Lekker warm en droog, de les gaat altijd door, zonder verplichtingen en zeer betaalbaar. In Hoorn en Oosterblokker is les volgen nu ook mogelijk op dinsdag- of woensdagochtend!

Een ideale dag begint of eindigt voor velen met een uurtje tennis. Even tijd voor jezelf als de kinderen naar school zijn of na een drukke werkdag. Op de tennisbaan intensief bewegen en ervoor of erna gezellig bijpraten met de medecursisten. De cursus voor volwassen beginners bestaat uit tien lessen van 50 minuten, een gratis “elfde” theorieles, gratis gebruik van een tennisracket en ook nog inclusief een wedstrijd-leer-avond op een zaterdag. 

Op dinsdag om 10:00 uur en woensdag om 9:00 uur kan zelfs al worden gestart met tennis voor maar 79 euro! Startende jeugd bieden we van oktober t/m maart 22 lessen aan op een binnenbaan voor maar € 145,-! Jeugd wordt op eigen leeftijd ingedeeld, krijgt een racket tijdens de les en lid worden van een vereniging hoeft niet. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u bellen naar de administratie van ALL-IN; 0229-260771 Of mail uw naam en telefoonnummer naar info@tennisschoolall-in.nl 

Reacties