Werken aan je toekomst
dinsdag 09 januari 2018

Ina Godrie en Anneke Haleber, adviseurs van het Leerwerkloket Noord-Holland Noord(www.lerenenwerken.nl) geven onafhankelijk advies. Breng je CV mee en je agenda om eventueel een afspraak te maken voor een intakegesprek en een competentietest. Deze dienstverlening is gratis.

Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen of tips uit te wisselen met andere deelnemers. Deze bijeenkomst is voor iedereen die (ander) werk zoekt of zich beter wil leren presenteren op werk of bij andere gelegenheden. Elke 2e vrijdag van de maand is de bijeenkomst Werken aan je toekomst in de Bibliotheek Stede Broec van 09.30 – 11.30 uur met een gastspreker.

Aansluiting houden op de werkvloer. De maatschappij verandert snel door digitale en sociale ontwikkelingen. Dat merk je ook op de werkvloer: banen verdwijnen of veranderen. Het zoeken van werk gaat nu ook heel anders dan tien jaar geleden. Of je nu (ander) werk zoekt of met een vaste baan meer wil weten over deze ontwikkelingen: bij de bibliotheek nemen we je mee in deze ontwikkelingen en vooral hoe je er mee om kan gaan.

Aanmelden. Deelname is gratis, meld je van tevoren aan. Bel onze klantenservice op 0228 743 943 of stuur een e-mail naar klantenservice@westfriesebibliotheken.nl Voor meer informatie zie www.westfriesebibliotheken.nl   

Reacties