Westfriese Sportverkiezingen in Het Park
zondag 14 januari 2018

Verder komen alle genomineerden op het podium en wordt per categorie bekendgemaakt wie over 2017 in Westfriesland sportman, sportvrouw, sporttalent, aangepast sporter, sportcoach en sportploeg is geworden. Het gala is zonder pauze één grootse, flitsende show waarin de sport en de sporters centraal staan. Aanvang 14.30 uur. Alle info zie www.hetpark.nl 

Kirsten Knip krijgt o.a. een aantal ballen aangespeeld door bestuurslid Rein de Wit van de Westfriese Sportverkiezingen, die vroeger ook heeft gespeeld in het Nederlands volleybalteam. Knip, libero in het nationale team, stuurt de ballen de zaal in. En wie de bal vangt, mag ‘m houden.

En er is meer, want iedereen die de Westfriese Sportverkiezingen bezoekt, maakt kans op een vierdaagse reis naar Barcelona, inclusief de voetbalwedstrijd Barcelona – Villareal op 23 april. Bij binnenkomst kan iedereen raden wie de prijzen gaan winnen. De uitslag wordt na afloop van het Sportgala in de foyer bekendgemaakt. Bij meerdere goede uitslagen wordt er geloot. De prijzen worden alleen uitgegeven aan de bezoekers die er nog zijn, anders wordt opnieuw geloot. De tweede prijs is een diner in Grand Café Restaurant ’t Hop en de derde prijs twee entreebewijzen met schaatshuur en versnapering voor ijsbaan de Westfries.

Reacties