Wijnspeciaalzaak 't Fust viert nieuwe mijlpaal met tweede vinoloog
zaterdag 28 september 2024

Hierdoor telt de speciaalzaak nu maar liefst twee vinologen, een unicum in de regio. 

Eigenaar Rob de Boer, zelf al jaren een gerespecteerd vinoloog, is trots op de prestatie van Iris. "Het is fantastisch om te zien hoe Iris zich heeft ontwikkeld. Haar passie voor wijn en toewijding aan het vak zijn werkelijk bewonderenswaardig. Met haar nieuwe kwalificatie tillen we de expertise van 't Fust naar een nog hoger niveau," vertelt Rob.

De Wijnacademie staat bekend om haar intensieve en diepgaande opleiding, die deelnemers voorbereidt op een carrière als vinoloog. Het behalen van dit diploma getuigt van een grondige kennis van wijn, van druivensoorten en terroir tot wijnproductie en smaakprofielen. Voor Iris betekent dit niet alleen een persoonlijke overwinning, maar ook een belangrijke bijdrage aan de dienstverlening van de speciaalzaak.
't Fust is al jaren een begrip in Hoorn en omstreken. De winkel staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan wijnen, whisky’s en andere gedistilleerde dranken. Met de toevoeging van een tweede vinoloog kunnen klanten nu rekenen op nog meer deskundig advies en persoonlijke aanbevelingen.

"Onze klanten waarderen de expertise en het advies dat wij bieden," zegt Iris. "Of ze nu op zoek zijn naar een bijzondere fles voor een speciale gelegenheid of gewoon iets nieuws willen proberen, we kunnen nu nog beter inspelen op hun wensen en behoeften."

Naast het aanbieden van een breed scala aan dranken, organiseert 't Fust regelmatig proeverijen en wijncursussen. Deze evenementen bieden klanten de gelegenheid om hun kennis van wijn en whisky te vergroten en nieuwe smaken te ontdekken. De grote Wijnproeverij staat dit jaar gepland op zondag 17 november en vindt plaats in de Noorderkerk op het Kleine Noord. Kaarten kunnen al worden aangeschaft via de webshop.

Met twee vinologen in huis voor deskundig advies, zet 't Fust een nieuwe standaard en een nieuwe winkelervaring in de regio en bevestigt het zijn reputatie als toonaangevende speciaalzaak op het gebied van wijn en whisky.

Slijterij ’t Fust, Kerkstraat 11 in Hoorn, tel. 0229-214974, www.t-fust.nl

Reacties