WintersHoorn
vrijdag 30 november 2018

Verschillende organisaties en verenigingen organiseren sfeervolle (kerst)concerten en andere bijzondere manifestaties. Om alle activiteiten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, wordt de eventpagina van de website www.ikhouvanhoorn.nl vrijgemaakt om hier de complete programmering voor de stad te presenteren. Dit alles gebeurt onder de noemer WintersHoorn. Op deze manier hoeft u dus geen evenement te missen en blijft u op de hoogte van alle activiteiten. De WintersHoorn periode loopt van 7 december 2018 t/m 5 januari 2019.

Zo kunt u o.a. in de Oosterkerk genieten van concerten van Zangvereniging Sappho, het Westfries Mannenkoor en het Byzantijns Mannenkoor. Ook muziekschool Gerard Boedijn laat van zich horen en er is altijd een gezellige kerstmarkt van Soli Deo Gloria in de Oosterkerk. Ook is er is een feestelijke kerstmarkt met allerlei extra activiteiten op zondag 16 december.

Tijdens Herberg Hoorn bundelen opnieuw verschillende soorten activiteiten zich in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. En dit alles in het thema ‘Stad van Ontmoeting’. Tijdens de Superkoopzondag op 23 december kan er op pleinen, straten en in winkels weer worden genoten van muziek, verhalenvertellers en theater. Zie ook www.herberghoorn.nl

Reacties