Wintervoordeel bij Foto Coenstad
zaterdag 04 november 2023

Ook bij Foto Coenstad zijn ze er klaar voor en zijn ze begonnen met spectaculair wintervoordeel op een flink aantal camera’s, lenzen en accessoires van de drie grote camera merken: Canon, Nikon en Sony. In samenwerking met deze camera fabrikanten biedt Foto Coenstad bij aanschaf van geselecteerde producten tot € 650 Cashback of Kassakorting aan.

Dit voordeel kan nog verder oplopen als er meerdere producten worden aangeschaft, bijvoorbeeld een camera met meerdere lenzen of accessoires. Op deze manier wordt de start of uitbreiding van je fotografie hobby wel heel erg voordelig !

Al sinds 1956 is Foto Coenstad “De Speciaal Zaak” van West-Friesland, die de nieuwste en beste camera artikelen in huis heeft tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben zij deskundige medewerkers met een brok ervaring , die je graag adviseren voor de beste keuze. Als u niet in de gelegenheid bent langs te komen op de Gedempte Turfhaven 38 te Hoorn, kunt u ook de webshop www.fotocoenstad.nl bezoeken, voor zeer scherpe acties.

Digitaliseren
Ook is de winter de tijd om gezellig met familie en vrienden herinneringen te delen. Wat is er dan mooier om dit te doen met de oude, zelf opgenomen video en smalfilm beelden. Laat ze nog deze winter door Foto Coenstad digitaliseren naar een USB-stick of harde schijf. Videobanden en smalfilms hebben namelijk de eigenschap, dat de kwaliteit met het verlopen van de jaren steeds minder wordt. Foto Coenstad kan bijna alle soorten videobanden in eigen huis digitaliseren en hanteert daar staffelprijzen voor. Hoe meer banden, hoe lager de prijs per stuk.

Maak optimaal gebruik van dit wintervoordeel en ga snel naar Foto Coenstad!

Reacties