Woodstock Vloerverwarming
zaterdag 20 april 2024

Ook voor nieuwbouwvloeren draaien zij hun hand niet om. Het uitgangspunt daarbij is altijd het belang van de klant en zij adviseren hen graag over de meest geschikte vloer voor de situatie waarin de vloer toegepast moet worden.

Vloerverwarming
Kiest u voor comfort in uw woning, kies dan voor vloerverwarming. De voordelen zijn eindeloos. Om er een paar te noemen: vloerverwarming geeft een gelijkmatige warmte in de ruimte, zorgt voor warme voeten in de winter door de warme vloer en het geeft meer ruimte door het ontbreken van radiatoren.
Vloerverwarming is er in verschillende soorten. Zo is er de traditionele vloerverwarming (met warm water van een warmtebron), de elektrische vloerverwarming (met een mat in de vloer die elektrisch verwarmd wordt) en de infrarood vloerverwarming (infrarood warmte), welke zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Welke soort vloerverwarming het beste toe te passen is in uw situatie, bespreken zij graag met u tijdens een bezoek aan de showroom.

Totaalpakket
Bent u toe aan een algehele vloerrenovatie of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of gaat u die bouwen? Kies dan voor het vloer totaalpakket. Met dit totaalpakket heeft u zowel isolatie (schuimbeton), als vloerverwarming als een eindvloer. Zo brengt u het gehele pakket onder bij één leverancier die ook uw aanspreekpunt is. Groot voordeel voor u is dat u geen gedoe heeft met verschillende leveranciers die onderling de zaken niet goed op elkaar afstemmen waardoor uw eigen planning ook weer uitloopt. Zij regelen alles voor u en zorgen voor een perfect eindresultaat zonder gezeur.

Bij Woodstock Vloeren kunt u terecht voor het beste advies op maat. De vakmensen staan voor u klaar in de showroom om u te adviseren. In een persoonlijk gesprek nemen zij de tijd om met u uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. U kunt dan ook de verschillende afwerkvloeren bekijken en een keuze maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 085-4846144. Kijk voor meer info op www.woodstock-vloeren.nl 

Reacties