Wouter Hakhoff gastdirigent
zaterdag 09 juni 2018

Het Hoorns Harmonie Orkest, onder leiding van de gedreven Wouter Hakhoff, pakt uit met Tom Jones, Blue Rock en St. Louis Blues March en vele andere bekende swingende werken. De Yellow B Bigband onder leiding van Huub Robeerts is de slagroom op de taart. Deze swingende formatie van de muziekschool Gerard Boedijn maakt het feestje compleet.

Zij spelen o.a. Watermelon man, Caravan, One Note Samba en vele andere bekende swingende Bigband werken. Wouter Hakhoff heeft het HHO de afgelopen weken tot uiterste gedreven in het maken van Swingende muziek. Het HHO en Wouter hebben elkaar prima gevonden in de swing. Het orkest hing aan het dirigeerstokje van Wouter om de beste swing uit de instrumenten te laten klinken.

Het was nog best een pittige opgave om van een klassieke harmonie een swingend gezelschap te maken. Vol overgave is er gewerkt aan een uitdagend programma dat zeker het beluisteren waard is. Entree 7.50 euro en ben je onder de 18 dan kun je gratis naar binnen. Laat je prikkelen door je nieuwsgierigheid en maak er een muzikale middag van. 

Reacties