Zomerse Kerstmarkt
vrijdag 28 juni 2024

Wat deze markt extra speciaal maakt, is de timing: midden in de zomer. Het hotel zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot een winterwonderland, compleet met kerstversieringen, sfeerverlichting en zelfs een bezoek van de kerstman zelf!

Voorproefje op de Feestdagen
De zomerse kerstmarkt biedt een breed scala aan standhouders die hun producten en diensten presenteren. Dit is de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en alvast uw kerst- en relatiegeschenken, kerstfeesten, kerstuitjes en aankleding voor het komende feestseizoen te regelen. Door nu al de voorbereidingen te treffen, kunt u de drukte en stress die vaak gepaard gaat met de decembermaand vermijden.

Gezellige Middag
Bezoekers zijn welkom tussen 14.00 en 18.00 uur. Er zullen diverse hapjes en drankjes worden geserveerd , daarnaast wordt de sfeer verrijkt door live muziek en entertainment, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor jong en oud.

Winter in de Zomer
Het organiseren van een kerstmarkt in de zomer is een origineel idee dat de feestelijke sfeer van de winter naar de warmere maanden brengt. Het biedt een verfrissende onderbreking van de gebruikelijke zomerse activiteiten en laat bezoekers alvast in de stemming komen voor de feestdagen. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid voor bedrijven en particulieren om in een ontspannen setting te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

Of u nu op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau, inspiratie voor uw kerstdecoraties, of gewoon wilt genieten van een gezellige middag, de zomerse kerstmarkt in Van der Valk Hotel Hoorn heeft voor ieder wat wils. Mis deze unieke kans niet om de magie van kerst te ervaren, zelfs in de zomer. De kerstmarkt vindt plaats op donderdag 4 juli van 14.00 tot 18.00 uur op de eerste etage van het Van der Valk Hotel aan de Westfriese Parkweg 1 in Hoorn. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Reacties