Zwembad De Wijzend gaat weer open
zaterdag 13 april 2024

Om u alvast te verzekeren van een mooie zomer vol zwemplezier kunt u vanaf nu gebruik maken van een speciale voorverkoopactie voor abonnementen.

Voorverkoop
“De voorverkoop van abonnementen loopt t/m de openingsdag. Op onderstaande dagen kan u op locatie bij De Wijzend voordelig een abonnement aanschaffen met 10% korting!, “ laat teammanager Tiffany weten.
Maandag 22 april: 12:00 - 18:00 uur
Woensdag 24 april: 14:00 - 20:00 uur
Vrijdag 26 april: 09:00 - 14:00 uur
Zondag 28 april: Gedurende openingstijden

“Met een abonnement kunt u het hele zomerseizoen onbeperkt genieten in ons buitenbad! Voor een frisse duik in de ochtend, ontspannen baantjes zwemmen na uw werk óf afkoelen tijdens warme zomerdagen, De Wijzend biedt het allemaal. Wilt u liever uw abonnement online aanschaffen? Ga dan naar optisport.nl/wijzend en gebruik de kortingscode: ZOMER2024.”

Zwembad De Wijzend
Zwembad De Wijzend, gelegen in het hart van Zwaag, is dé bestemming voor avontuur en ontspanning voor inwoners en bezoekers van de regio. Met diverse zwembaden, glijbanen, en een uitgestrekte ligweide, bieden het vermaak voor het hele gezin. U vindt er een ruim wedstrijdbad met springplank, een recreatiebad met piratenschip en waterglijbanen. Ook is er een peuterbad voor de kleintjes. Wilt u even niet zwemmen? Geniet dan op de ruime, zonnige ligweide met speeltuin en sportvelden. Voor de lekkere trek kunt u met mooi weer bij de horecagelegenheid terecht.

Bekijk onze openingstijden en kom langs voor een onvergetelijke zomer bij De Wijzend,
Pastor Nuijenstraat 57 in Zwaag, Tel. 0229-237422, www.optisport.nl/wijzend

Reacties