Dorpshuis De Vang
zaterdag 09 maart 2024

Het dorpshuis is in 1971 geopend, met de bedoeling een plek te creëren waar dorpsgenoten elkaar kunnen ontmoeten voor de gezelligheid of om gezamenlijk iets te ondernemen in club- of verenigingsverband. De naam De Vang verwijst naar de molen die tot voor kort vlak bij het dorpshuis stond. Het adres Molenstraat verwijst daar ook nog naar.

Sociale functie
Het dorpshuis heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige locatie met zeer veel faciliteiten die onlangs een modernisering hebben ondergaan. Met diverse zalen, een podium, een gezellige bar, een winkel en een goed uitgeruste keuken biedt De Vang een breed scala aan mogelijkheden voor evenementen van verschillende omvang en aard. Van feesten tot vergaderingen, van culturele voorstellingen tot jaarlijkse festiviteiten zoals Kermis en Carnaval, de Sinterklaasviering en de toneelstukken van Toneelvereniging Podium ’71, De Vang is de spil van gemeenschapsactiviteiten in de regio.
Naast het huisvesten van diverse verenigingen en het faciliteren van lokale evenementen, biedt De Vang ook ruimte aan diensten zoals het kinderdagverblijf BAM en verhuurt het kantoorruimte aan de ANV.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Dorpshuis De Vang, gevestigd aan de Molenstraat 42 in Benningbroek, telefonisch bereikbaar op 0229-591479, of bezoek de website www.dorpshuisdevang.nl.

Reacties