Verspreiding
  • Niet alleen Weekblad Zondag, één van de grootste zondagskranten van Nederland maar bijvoorbeeld ook De Middenstander en folders van diverse bedrijven worden verspreid door Exact Distributie.
     
  • Exact Distributie vond zijn oorsprong in Amsterdam en heeft al ruim 40 jaar ervaring in het distribueren en het verspreiden van allerlei zaken als samples, kranten en folders. Tijdens een grote poststaking in de jaren ’80 verwerkte het zelfs een deel van de Amsterdamse postaanvoer. Tegenwoordig richt Exact Distributie zich met name op het verspreiden van kranten, zoals de Middenstander en Weekblad Zondag en het huis-aan-huis bezorgen van folders in de regio Westfriesland. Voor het goed en snel distribueren van al deze producten beschikt Exact over een zeer moderne op-en overslagfaciliteit in Hoorn.
     
  • Exact Distributie levert kranten en foldermatriaal in gebundelde pakketten bij haar bezorgers aan huis af. Bij deze pakketten vinden de bezorgers een orderbon waarop zij kunnen zien welke wijk c.q. straat zij dienen te bezorgen. De medewerkers van Exact Distributie kennen alle bezorgers persoonlijk waardoor de lijnen kort zijn en eventuele klachten snel opgelost worden.