Verspreiding
 • Niet alleen Weekblad Zondag,een van de grootste zondagskranten van Nederland maar bijvoorbeeld ook De Middenstander en folders van Livera, Stumpel en het NVM magazine worden verspreid door Exact Distributie.
   
 • Exact Distributie vond zijn oorsprong in Amsterdam en heeft al ruim 35 jaar ervaring in het distribueren en het verspreiden van allerlei zaken als samples, kranten en folders. Tijdens een grote poststaking in de jaren ’80 verwerkte het zelfs een deel van de Amsterdamse postaanvoer. Tegenwoordig richt Exact Distributie zich met name op het verspreiden van kranten, zoals de Middenstander en Weekblad Zondag en het huis-aan-huis bezorgen van folders in de regio Westfriesland. Voor het goed en snel distribueren van al deze producten beschikt Exact over een zeer moderne op-en overslagfaciliteit in Hoorn.
   
 • Exact Distributie levert kranten en foldermatriaal in gebundelde pakketten bij haar bezorgers aan huis af. Bij deze pakketten vinden de bezorgers een orderbon waarop zij kunnen zien welke wijk c.q. straat zij dienen te bezorgen. De medewerkers van Exact Distributie kennen alle bezorgers persoonlijk waardoor de lijnen kort zijn en eventuele klachten snel opgelost worden.
   
 • Elke week verzorgt deze distributeur uit Hoorn dus de verspreiding van honderdduizenden kranten en folders in de regio. Exact Distributie kan echter ook uw drukwerkverspreiding buiten West-Friesland regelen, bijvoorbeeld per gemeente of postcode. Voor het verspreiden van drukwerk tot 30 gram rekenen wij € 36,- per duizend stuks. Voor zwaarder drukwerk rekenen we, per 10 gram zwaarder, € 1,- toeslag per duizend. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief handlingkosten en exclusief 21 % BTW.

  Naar de website van Exact Distributie