Bas E-Bikes: voor kwaliteit en passie
zaterdag 20 april 2024

Ontdek de diverse modellen e-bikes, elk gekenmerkt door hun moderne design en unieke identiteit, samengesteld met hoogwaardige onderdelen en lithiumaccu's die langdurige prestaties leveren. Bij Bas E-bikes streven ze ernaar u een elektrische fiets te bieden waarop u een lange tijd kunt vertrouwen.

Het kiezen van een e-bike is een belangrijke investering, en het vinden van de perfecte fiets die past bij uw behoeften, voorkeuren en rijstijl kan uitdagend zijn. Daarom biedt Bas E-bikes persoonlijk advies op maat. Eigenaar Bastiaan Bloem staat persoonlijk voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale e-bike.

Corratec en Frappé
“We zijn blij dat we exclusief dealer zijn van Corratec (passion of cycling) en Frappé,” aldus Bas. “Dit merk is een toevoeging aan ons assortiment van topfabrikanten. Deze fietsen behoren tot het hoogste segment en bieden ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. Ze zijn tevens uitgevoerd met de beste Bosch motoren.”
Als u opzoek bent naar een e-Bike bent u van harte welkom in de winkel. Bij Bas E-Bikes staat klantenservice voorop, met een passie voor het vak en een garantie van uitstekende service. Geniet van de haal- en brengservice en maak een proefrit onder het genot van een kopje koffie of thee.
Bas E-bikes kijkt ernaar uit u te verwelkomen op de Tomatenmarkt 10 in Zwaagdijk Oost (Bij een bezoek aan de showroom graag de auto parkeren aan de weg i.v.m. overlast voor de buren!).

Voor meer informatie kunt u bellen met T. 06-46003491 of de website bezoeken: www.bas-ebikes.nl.

Reacties