Basic Floors: Vakmanschap
vrijdag 29 maart 2024

Sinds Marco en Tineke Joon meer dan 25 jaar geleden de deuren openden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een geliefde naam, waar klanttevredenheid voorop staat.

Het geheim?
Het zit hem in de perfectie van hun diensten. Van het nauwkeurig leggen en (stofvrij!) schuren tot het kleuren, borstelen, repareren en restaureren van vloeren, ze streven altijd naar niets minder dan uitmuntendheid. Met gebruik van geavanceerde machines en gereedschappen verzekeren zij u een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook praktisch in onderhoud.

En er is meer! Ontdek de exclusieve afwerklaag, een vondst van Basic Floors die uw vloer beschermt tegen vervelende vlekken en vochtplekken. Zeg maar dag tegen zorgen over gemorste vloeistoffen!

2e Paasdag
Bezoek de uitnodigende showroom aan de Lageweg 20 in Hoorn en laat u inspireren door de vernieuwde collectie PVC-, hout-, laminaat- en steengruisvloeren. En als extraatje: op 2e Paasdag zijn ze speciaal voor u geopend, met een verleidelijke korting van 10% op bijna alle vloeren (de actie is niet geldig op lopende orders en reeds uitgebracht offertes). Kom gezellig langs en geniet van een kopje koffie met wat lekkers erbij.

Basic Floors Houten Vloeren, Lageweg 20 in Hoorn, Tel. nr. 0229-275523, www.basicfloors.nl

Reacties