Bijna 8000 Mensen, Muziek en Gezelligheid
donderdag 27 juni 2024

De Raadhuislaan in Grootebroek, een plek waar al menig feest is gevierd, zal opnieuw het bruisende middelpunt zijn van dit grootschalige evenement. Met bijna 8000 verwachte bezoekers beloofd het één groot feest te worden. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de kaartverkoop gaat hard. Op dit moment zijn er al 84% van de vrijdag- en 86% van de zaterdagtickets verkocht.

Ruimere Opzet voor een TOP Ervaring
Dit jaar pakt Grootebroek Gaat Los nog groter uit. Naast verbeteringen aan het festivalterrein en het geluid, zijn er extra foodtrucks en barren toegevoegd voor een nog betere ervaring. De grote feesttent is voorzien van een houten vloer, de toiletten staan op een verharde ondergrond en de foodcourt is deels overdekt. Zelfs bij een spatje regen kun je dus onbezorgd blijven genieten. De organisatie die volledig op vrijwilligers draait, zal kosten noch moeite besparen om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Een Line-Up om U tegen te Zeggen
De vrijdagavond biedt een muzikale reis door de tijd met de grootste tributebands. Geniet van de hits uit de jaren '60, '70, '80 en '90 met optredens van BOUKE & The Elvis Matters Band, Valentine's tribute to Queen, Brucified (Bruce Springsteen tributeband), Thieves Rock Coverband en DJ Jesper. Deze avond belooft een feest van herkenning te worden voor jong en oud!Op zaterdag wordt het podium overgenomen door topartiesten van eigen bodem. Bereid je voor op spectaculaire optredens van Rowwen Hèze, Nielson met band, Drukwerk, John West, René Karst, Pater Moeskroen, Henk Wijngaard, Pascal Redeker, Over de Dijk en DJ Michael Mazee. Deze artiesten staan weer garant voor onvergetelijke momenten en een geweldige sfeer.

Mis het Niet!
Ondanks nog bijna 3 maanden te gaan loopt de verkoop van de tickets gewoon door. Vorig jaar waren ze een maand van tevoren uitverkocht, en ondanks de grotere opzet dit jaar, verwachten ze opnieuw een uitverkocht feesttent. Dus voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd je tickets bemachtigt. Nog geen ticket gekocht voor één of beide dagen? Nodig je vrienden, collega's, buren of familie uit en beleef samen dit fantastische festival. Koop nu je zaterdag- en/of vrijdagtickets via www.grootebroekgaatlos.nl. Zorg dat jij erbij bent om Grootebroek Gaat Los samen mee te maken!

Vele Handen Maken Licht Werk
De organisatie van Grootebroek Gaat Los draait volledig op vrijwilligers. Dit festival, door en voor de
gemeenschap, zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van talloze enthousiaste vrijwilligers. Voor, tijdens en na het festival zijn vele handen nodig. Lijkt het je leuk om ook als vrijwilliger te helpen? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op de website www.grootebroekgaatlos.nl/word-vrijwilliger.

Samen maken we er een feest van, zelfs al tijdens de voorbereiding!

Reacties