De Fruittuin, nieuw hoofdstuk
zaterdag 23 maart 2024

Op woensdag 20 maart verwelkomde het verkoopteam, onder leiding van Streekgoed Makelaardij, de eerste potentiële kopers voor de 18 woningen tijdens een druk bezochte verkoopmanifestatie.

Gedurende het ontwikkeltraject hebben we een indrukwekkende database opgebouwd van enthousiaste potentiële kopers, en hun opkomst was overweldigend! Vóór de officiële openingstijd van 19.00 uur stonden de eerste enthousiastelingen al te popelen om als eersten de brochure, prijslijst en inschrijfformulier te bemachtigen. En vanaf het moment dat de deuren opengingen, stroomde een golf van geïnteresseerden de ruimte binnen!

Of je nu een starter bent, een senior op zoek naar comfortabel wonen, of iemand die de levendigheid van het dorp niet wil missen, De Fruittuin heeft voor ieder wat wils. Ontdek de prachtige startersappartementen, rug-aan-rugwoningen en kapbergwoningen, allemaal gesitueerd in het hart van Venhuizen. Dit project omvat 18 energiezuinige koopwoningen.
Laat je verrassen door het unieke ontwerp, de groene omgeving en het levendige erf dat we delen. Met woonoppervlaktes variërend van 50 m2 tot maar liefst 100 m2 is er voor elk wat wils. Prijzen beginnen bij
€ 259.000,- en lopen op tot € 389.000,- v.o.n., waardoor er voor elk budget een droomwoning beschikbaar is.

Belangrijke data om te onthouden:
• Sluiting inschrijftermijn: woensdag 10 april om 17:00 uur.
• Toewijzing woningen: donderdag 11 april. Inwoners van Venhuizen en Hem hebben voorrang, maar dit betekent niet dat mensen daarbuiten niet in aanmerking kunnen komen. Volgorde van inschrijving is niet van belang, maar een hypotheekverklaring is vereist.
• Woning toegewezen? Uiterlijk vrijdag 12 april ontvang je telefonisch bericht en word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.
• Geen woning toegewezen? Uiterlijk maandag 15 april ontvang je schriftelijk of per e-mail bericht en word je automatisch op de reservekandidatenlijst geplaatst.

Streekgoed Makelaardij verzorgt de verkoop van het project. Meer informatie is te vinden op www.wonenindefruittuin.nl.

Reacties