Evolvebike4All; A new way of life
zaterdag 20 april 2024

Deze slogan betreft het merk Rayvolt, dat de moderne technologie van de e-bike combineert met het retro design van weleer. Daarnaast heeft Rayvolt een zustermerk genaamd 'eXXite' ontwikkeld, met zeer futuristisch ogende e-bikes.

Alle e-bikes van zowel Rayvolt als eXXite zijn uitgerust met een gratis bluetooth-app genaamd EIVA (Electric Intelligent Vehicle Assistant), beschikbaar voor zowel Android als iOS. "Via deze app kunnen we storingen en problemen identificeren en oplossen. Bovendien kunt u met de app de fiets aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren met talloze snelheids-, acceleratie- en pedal assistance-opties," legt Kevin uit.
"Rayvolt is niet alleen een merk voor e-bikes. Zoals onze slogan aangeeft, vertegenwoordigt het een 'New way of Life'. Daarom bieden we ook andere producten aan, zoals meubels, accessoires en handige toebehoren die perfect zijn voor uw e-bike, zoals helmen, tassen, jassen, shirts, ingebouwde telefoonhouders, regenjassen voor uw fiets en nog veel meer!"

Mogelijkheid tot testen
Op zondag 21 april bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom om de fietsen te bekijken. Er zullen 3 verschillende modellen klaarstaan voor testritten, zodat u ze zelf kunt ervaren! Naast garantie, onderhoud en verzekering bieden zij ook betalings-mogelijkheden via huurkoop aan.

Evolvebike4All, De Factorij 4D in Zwaag (tegenover Karsten), Tel: 06-38404010.

Reacties