Gezocht: oud Karsten collega’s
zaterdag 02 maart 2024

Inmiddels is dat winkeltje uitgegroeid tot de welbekende Karsten Travelstore. En dat verdient een feestje! Met een grandioze reünie.

Er is sindsdien een hoop gebeurt, maar 50 jaar later staan het eigen tentenmerk, de winkel en de reputatie als een huis. Daar is de familie best een beetje trots op, dus dat moet natuurlijk gevierd worden! Niet alleen met alle klanten, maar ook met alle oud-collega’s.

Daarom is de familie op zoek naar álle oud medewerkers die de afgelopen jaren onderdeel zijn geweest van het bedrijf. Van ateliermedewerker tot zaterdagkracht: iedereen wordt opgeroepen om zich aan te melden voor de reünie die op 20 april 2024 in de planning staat. Want dat het familiebedrijf zo groot is geworden, is natuurlijk te danken aan de inzet en toewijding van alle collega’s die de familie gekend heeft. Dus heb jij gewerkt in de oude Dumpstore? Eurodump? Eurodiscount? Bij Karsten Outdoor? Voor Karsten Tenten? De Karsten Travelstore of Tent World Unlimited? Meld jezelf dan aan via www.karstententen.nl/reunie of reunie@karstententen.nl en omcirkel 20 april alvast op je nieuwe kalender! Aanmelden kan tot uiterlijk 1 april.

Karsten Travelstore & Karsten Tenten, De Factorij 9 in Zwaag

Reacties