It’s beginning to look a lot like…
zaterdag 12 oktober 2024

Door het gehele tuincentrum vindt u naast de opgemaakte herfststukken, pompoenen en Halloween decoratie namelijk al volop kunstkerstbomen, kerstverlichting, een uitgestald miniatuurdorp en kunstbloemen en -planten al volop in de najaarstrends. Daarnaast kunt u al glimpen van de Kerstshow opvangen door de Kerstroute te volgen.

Het tuincentrum probeert het kerstthema van 2024 nog ietwat geheim te houden, maar de oplettende bezoeker kan het niet ontgaan zijn… Vooral het handgemaakte pronkstuk in de entree steelt nu al de show. Hoe dan ook belandt u dit jaar weer in sprookjesachtige bossen, betoverende werelden van elfjes en kabouters en maakt u een ware reis door magische landschappen waar u verrast wordt door de laatste kersttrends qua decoratie.
Zaterdag 12 oktober opent de altijd gezellige Kerstshow van De Boet in Hoogwoud en de Boeters werken dag in dag uit extra hard om de gehele show nóg mooier te maken dan vorig jaar. Dus zorg dat u erbij bent en laat u verrassen door de allermooiste Kerstshow van Noord-Holland.

De Boet is 7 dagen in de week geopend. In november en december zullen er extra koopavonden georganiseerd worden, De Boet is namelijk op haar mooist in het donker. Alle openingstijden vindt u op onze website.

Tuincentrum De Boet, Oosterboekelweg 2a in Hoogwoud, www.deboet.nl 

Reacties