Kermis Zwaag: 5 Dagen Lang Spektakel
zaterdag 11 mei 2024

Van 17 tot en met 21 mei kunnen jong en oud genieten van een spetterend programma vol activiteiten, optredens en natuurlijk de klassieke kermisattracties. Dit jaar belooft het extra bijzonder te worden, met een uitgebreid programma verspreid over twee fantastische locaties: De Witte Valk en Het Sportcafé Zwaag.

Een kermis om nooit te vergeten
Het kermiscomité van Zwaag heeft weer alles uit de kast gehaald om een programma samen te stellen dat garant staat voor vijf dagen lang plezier en vertier. Van live optredens tot gezellige borrels en van sportieve activiteiten tot kinderentertainment, er is voor ieder wat wils!

Hoogtepunten van de kermis
Op de eerste avond trapt De Witte Valk af met het Bakvoetbaltoernooi voor de cup met grote oren, terwijl Het Sportcafé Zwaag wordt opgeluisterd door De Vrienden van het Sportcafé met onder andere Nelis Leeman. Op zondagmiddag barst, als een ware traditie, het feest los op het plein van Het Sportcafé met een knallend optreden van Marcel Swerissen, K-Liber en Feest DJ Edje. En wie van meezingen houdt, mag de optredens van De Band Liever Live op zondagavond niet missen bij De Witte Valk.

Nieuwe evenementen
Dit jaar introduceert de kermis een aantal nieuwe evenementen, waaronder de Ker-miss Zwaag verkiezing 2024 en het Outdoor Sportcafé Beer Pong Toernooi op Tweede Pinksterdag (met DJ Cees Weel en zanger Sven Versteeg). Ook kunnen bezoekers genieten van het traditionele Kids Festival met optredens van 'Kids on Stage', een kleurplatenwedstrijd, springkussens en natuurlijk gratis limonade en ijsjes.

Een kermis voor iedereen
Op dinsdag wordt extra aandacht besteed aan mensen met een handicap, die gratis toegang krijgen tot de kermis en worden getrakteerd op iets lekkers bij De Horeca. Een hartverwarmend gebaar van het kermiscomité en de kermisexploitanten.
Of je nu komt voor de spanning van de attracties, de gezelligheid van de optredens of gewoon een leuke dag uit met het gezin, de kermis in Zwaag belooft een onvergetelijk evenement te worden voor jong en oud. Dus pak je agenda erbij, noteer de data en zorg dat je erbij bent! Kermis Zwaag, daar wil je bij zijn!

Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek www.kermiszwaag.nl

Reacties