Kinderopvang ‘t Herdertje viert feest
zaterdag 15 juni 2024

Nu, 40 jaar later, vieren zij dit mooie jubileum het hele jaar met ‘hun’ bijna 1500 kinderen en meer dan 170 medewerkers op de groepen door feestelijke activiteiten te organiseren. In de week van 18 juni gaat de rode loper uit op alle 12 locaties en zijn alle ouders uitgenodigd om op de groep van hun kind(eren) een feestje te vieren!

Wie jarig is, trakteert!
‘In de week van 17 t/m 20 juni wordt op alle groepen een feestje gevierd met de kinderen en hun ouders. Ook ontvangen alle kinderen een waardebon van IJssalon Vivaldi, want wie jarig is, trakteert!’ aldus Natascha Sondorp, operationeel directeur. ‘Tevens is er voor ouders nog een leuke verrassing van ons in de feestweek. De feestweek sluiten wij af met onze jaarlijkse studiedag voor alle medewerkers van Kinderopvang ‘t Herdertje. Het belooft een leerzame dag te worden met een gezellige, feestelijke afsluiting.’

Kinderopvang ‘t Herdertje is van één kinderdagverblijf locatie op de Dorpsstraat inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die opvang biedt op 12 locaties. Alle locaties zijn gelegen in en om Zwaag, Blokker en Hoorn. Voor zowel dagopvang, peutergroepen ‘Spelenderwijs’ als buitenschoolse opvang bent u bij Kinderopvang ‘t Herdertje aan het goede adres. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen op de websitewww.herdertje.nl.

Reacties