Kom naar de Open Dag
zaterdag 12 oktober 2024

Bezoek de vestiging in Opmeer en ontdek de nieuwste modellen en mogelijkheden op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen.

Tijdens de Open Dag presenteren zij de nieuwste modellen van drie topmerken: Huka, Joiny, en Fitform. U kunt onder andere proefrijden op de Huka driewielfietsen, de populaire Joiny scootmobiel, of een comfortabele Fitform sta-op stoel uitproberen. Diverse adviseurs zijn aanwezig om u te voorzien van persoonlijk advies, zodat u precies het hulpmiddel vindt dat bij u past.

Daarnaast zijn er tal van mooie acties te ontdekken, waaronder een korting van maar liefst € 200,- bij de aanschaf van een nieuwe Huka fiets. Dit maakt het nu hét moment om te investeren in uw mobiliteit en welzijn!

Service
Bij De Graaf kunt u rekenen op de beste service en uitgebreide instructies bij het gebruik van uw nieuwe hulpmiddelen. Bovendien biedt de locatie in Opmeer een eigen terrein waar u alle producten rustig kunt testen. Zo krijgt u de kans om in een veilige omgeving te ervaren welke oplossing het beste voor u is.

De Graaf Mobiliteit en Welzijn staat bekend om hun ruime keuze in scootmobielen, (elektrische) rolstoelen, rollators en sta-op stoelen. Maak gebruik van deze gelegenheid en bezoek de Open Dag voor deskundig advies en aantrekkelijke aanbiedingen.

De Graaf Mobiliteit & Welzijn, De Veken 5 in Opmeer, Tel. 0226-355 546

Reacties