Mond- en tandzorg in Istanbul
zaterdag 24 februari 2024

Deze worden geleverd met een toewijding aan 100% patiënttevredenheid en ondersteund door ultra-moderne apparatuur. Met een vergunning en certificering voor gezondheidstoerisme uitgegeven door het ministerie van Volksgezondheid, streeft men ernaar om de patiënten de beste zorg te bieden, zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden!

De polikliniek beschikt over 5 tandheelkundige units, tomografie en sterilisatie units, en biedt diensten die voldoen aan internationale normen. Het scala aan behandelingen omvat onder andere tandheelkundige implantaten, tandheelkundige kronen, tandvlees-esthetiek, tanden bleken, glimlachontwerp, gelamineerde tandfineer en All in 4/6 implantaten.

Behandeling
Na contact met een medewerker van de kliniek wordt in samenspraak met u een behandeling besproken. Bij akkoord kunt u een vlucht naar Istanbul boeken en de datum daarvan doorgeven aan een van de medewerkers. Bij aankomst wordt u opgehaald vanaf het vliegveld en naar een 4-sterrenhotel gebracht, inclusief ontbijt. De volgende dag wordt u naar de kliniek gebracht, gelegen op slechts 5 minuten rijden van het hotel. De duur van uw verblijf in het hotel is afhankelijk van de aard van de behandeling. Na voltooiing van de behandeling wordt u teruggebracht naar het vliegveld voor uw terugvlucht naar Nederland.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Yaprak Dent? Neem dan contact met hen op via +90 506 612 8946 of bezoek de website voor meer informatie. U kunt hen ook volgen op Instagram: yaprakdentinternational - yaprakdent. Zij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in de kliniek voor een zorgeloze en hoogwaardige tandheelkundige ervaring.

Reacties