Oktober actie bij OASE in Schellinkhout
zaterdag 05 oktober 2024

In de maand oktober heeft OASE nog een heel scherp aanbod om nog een laatste keer te genieten van de culinaire kaart - voor maar €29,50 kan je een 4 gangen keuze diner boeken. Ga bijvoorbeeld voor dat malse kippetje of probeer de kabeljauw met lasagne. Wees er op tijd bij, want vol=vol! Reserveren kan gemakkelijk via de website of telefoon www.oaseschellinkhout.nl of telefoon 0229-505105

In oktober tot en met 3 november is OASE van vrijdagmiddag tot en met zondagavond geopend. Van 4 tot en met 29 november gaat OASE dicht, want er staat een mooie verbouwing op de planning!

Team OASE ziet jullie daarna graag weer terug voor de populaire Sinterklaas lunches op 30 november en 1 december of een uitgebreid kerstdiner. De Sinterklaaslunch is al te reserveren op de website. Sint en zijn Pieten brengen uiteraard weer een bezoekje tijdens een overheerlijke lunch.

Plannen voor een feestje? Zakelijk of privé? OASE blijft uiteraard bereikbaar voor alle aanvragen. Houd Instagram @oase_schellinkhout in de gaten voor updates en een kijkje achter de schermen tijdens de verbouwing.

OASE, Dorpsweg 146a in Schellinkhout, Tel. 0229-505105, www.oaseschellinkhout.nl

Reacties