Save the Date: Grootebroek Gaat Los
zaterdag 18 november 2023

Zet 20 en 21 september alvast met een markeerstift in je agenda, want de 2024 editie wil je niet missen.

De voorbereidingen voor de tweede editie zijn in volle gang, en wij beloven een diverse en dynamische line-up met vele bekende Nederlandse artiesten. De artiesten en het programma worden binnenkort bekendgemaakt. Kortom, het wordt weer een TOP feestje!

De ticketverkoop voor Grootebroek Gaat Los 2024 zal begin volgend jaar starten. Houd dan ook onze social media kanalen en website in de gaten voor de laatste updates.

Wij willen nog onze dankbaarheid uiten aan alle vrijwilligers, sponsors en natuurlijk alle bezoekers die de editie van 2023 mogelijk hebben gemaakt. Jullie steun was onmisbaar in het realiseren van het Grootebroek Gaat Los festival dat nu een vaste waarde gaat worden in de 3e week van september in de culturele kalender van Grootebroek en omstreken.

Voor meer informatie over het festival bezoek onze website www.grootebroekgaatlos.nl. Samen gaan we er volgend jaar weer een top festival van maken. Bereid je dan ook maar alvast voor op een weekend vol muziek, verrassingen en onvergetelijke momenten. We zien je graag op 20 en 21 september 2024 op de Raadhuislaan voor de 2e editie van Grootebroek Gaat Los!

Robert Gort Fotografie

Reacties