Schouwburg doneert 200 kaarten
zaterdag 19 oktober 2024

De schouwburg is dan gevuld met speciale voorstellingen en activiteiten. Onder het thema ‘Alle kinderen naar theater’ heeft Het Park samen met REP Theaterproducties bovendien ruim 200 kaarten gedoneerd aan De Voedselbank West-Friesland en Stichting Inloophuis Pisa.

De gedoneerde kaarten zijn voor de opening van de KinderTheaterWeek: ‘Kruimeltje en de Stijd om de Goudmijn (6+), op vrijdag 25 oktober. Maar ook de rest van de week is er genoeg te beleven. Op zaterdag 26 oktober is er een leerzame en vermakelijke ‘Ted Talk’ voor kinderen over het brein bij ‘Professor S. (7+). De dag erna komt ‘Super Magic (6+) naar Het Park. De winnaars van de Televizier-Ring Jeugd 2023 brengen een magische voorstelling voor het hele gezin.

Spelen in Het Park
Op dinsdag 27 oktober is het Peuter Kleuter Festival, met de voorstellingen Sam en Julia (2+) en ‘Het Kabouterboek (2+). Mét een heuse binnenspeeltuin waar heerlijk in gespeeld kan worden. Er kan sowieso veel gespeeld worden tijdens de Nationale KinderTheaterWeek. Bijvoorbeeld tijdens de Musical4Daagse, waarbij je in vier dagen een eigen voorstelling maakt en optreedt voor publiek. Bij de workshop ‘Maak je eigen Musicalposter’, samen met Susanne Edam van Kunstkantoor Bild, kun je al je creativiteit kwijt.

Pannenkoeken eten, geschminkt worden door Kinderopvang Berend Botje, knutselen met Pippi Partijtjes: er is meer dan genoeg te beleven tijdens de Nationale KinderTheaterWeek.

Kaarten zijn te boeken via de website van de schouwburg: www.hetpark.nl.

Partners
De Nationale KinderTheaterWeek is een initiatief van het Nationaal Theaterfonds en het Cultuurfonds, met steun van de Vriendenloterij. In Hoorn wordt het evenement in Schouwburg Het Park mede mogelijk gemaakt door Go-Kids West-Friesland, Kinderopvang Berend Botje, Pippi Partijtjes en Kunstkantoor Bild.

Reacties